DESCOBREIX EL QUE PODEN FER PER TU
ELS NOSTRES CAMPAMENTS DE GLAMPING

Contacta amb nosaltres

Explica'ns què teniu en ment.

Truca'ns!

Si voleu contactar per la via directa o concertar una reunió amb nosaltres, estem a l’altre costat de la línia per al que necessiteu.

Escriu-nos!

Si voleu explicar-nos la vostra idea amb tot detall, sol·licitar informació, demanar un pressupost o adjuntar-nos algun arxiu, el correu electrònic és el millor canal.

Visita'ns!

Ens trobaràs al preciós poble medieval d’Àger, al pre-Pirineu de Lleida. I també a la nostra oficina de Barcelona.

Sol·licita més informació

Explica'ns breument què necessiteu

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES| RESPONSABLE Zenith Experience S.L.| FINALITAT PRINCIPAL Gestionar l'enviament d'informació i prospecció comercial | LEGITIMACIÓ Consentiment de l'interessat | DESTINATARIS No se cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal | DRETS Accedir, rectificar i suprimir les dades, portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament, transparència i dret a no ser objecte de decisions automatitzades| INFORMACIÓ ADDICIONAL Consulti la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat.

En cas que desitgi rebre informació marqui la següent casella:
Autoritzo l'enviament de comunicacions informatives relatives a les activitats, productes o serveis per correu postal, fax, correu electrònic o qualsevol altre mitjà electrònic equivalent

Estem a tan sols 2 hores de Barcelona.

Utilitza el mapa per a traçar la ruta més curta o digues-nos quin és el teu punt de partida i t'indicarem com arribar.

Segueix-nos!

Viu el dia a dia de Zenith Experience a través de les nostres xarxes socials: